22 december 2020

Fijne kerstdagen en een gezond 2021

Deel dit bericht

Wat een vreemd jaar hebben we toch achter de rug. Nadat we vanaf maart een tijdje in een intelligente lockdown hebben gezeten, mochten we vanaf juni/juli gelukkig weer wat meer en konden we ook weer ons geliefde handbalspelletje beoefenen. Helaas heeft het corona-virus de laatste maanden veel terrein gewonnen waardoor we nu met z’n allen in een volledige lockdown zitten. We hopen dat jullie allemaal veilig en gezond blijven maar we missen jullie wel ontzettend.

Gisteravond hebben wij een digitale bestuursvergadering gehad en eigenlijk zou er rond deze tijd een Algemene Leden Vergadering gehouden worden waarin we samen met jullie terug konden blikken op het afgelopen jaar maar bovenal vooruit konden blikken naar het nieuwe jaar. We hadden dan samen kunnen stemmen om onze twee nieuwe bestuursleden (Noud Eilering & Danny Verhalle) officieel te benoemen. We hadden dan ook samen kunnen brainstormen over het wel en wee van onze vereniging; hoe staan we er voor zowel sportief als qua leden, vrijwilligers, financieel, etc. Wanneer kunnen we ons 50-jarig jubileum wél samen vieren ? Hoe bevallen de eerste maanden voor de verschillende combiteams met onze zuster handbal verenigingen HandbaL Venlo en Eksplosion ?

We hadden zeker een volle agenda gehad en we kunnen jullie alvast geruststellen, ook de afgelopen corona periode hebben we samen goed doorstaan. We staan er goed op met een stabiel ledenbestand, we hebben een gezonde financiële basis en we mogen ons gelukkig prijzen met onze geweldige vrijwilligers die (ondanks de RIVM richtlijnen en beperkingen) toch altijd weer klaarstaan en binnen de mogelijkheden volop getraind hebben met onze jeugdleden. Ook zijn we heel erg blij met de blijvende steun van onze sponsoren, zelfs in deze (ook voor de meesten van hen) moeilijke tijden.

Helaas kunnen en mogen we voorlopig geen ALV houden, dit kan en mag alleen digitaal en dat heeft niet onze voorkeur. Als de huidige COVID19 maatregelen in het begin van 2021 nog steeds van kracht blijven dan zullen we uiteindelijk toch de ALV digitaal moeten organiseren. De tijd zal het leren wanneer we weer wat meer mogen. Tot die tijd: hou vol, blijf sterk en blijf gezond. Hou je aan de richtlijnen en dan wordt het komende jaar hopelijk een jaar waarin we wél weer samen mogen komen. Waarin we stapje voor stapje meer (bewegings)vrijheid terug krijgen en dus ook weer lekker het handbalveld op mogen en aansluitend gezellig samen een drankje kunnen drinken in de kantine.

Zodra de nieuwe maatregelen in het nieuwe jaar aangekondigd worden, zullen we jullie informeren wat dat voor ons betekent.

Tot die tijd wenst het bestuur van HV Blerick alle leden, familieleden, supporters en sponsoren fijne kerstdagen en een gezond (& hopelijk weer sportief) 2021 !