24 september 2018

Vrienden van HVB

Beste Leden en Vrienden van HVB,

Dit jaar organiseren wij weer een vrienden van HVB avond. Voor een bedrag van €50 ben je een jaar vriend van HVB, als vriend van HVB steun jij onze mooie vereniging, kom je op onze vernieuwde website te staan en hier krijg je een geheel verzorgde avond voor terug. Voor de partners hebben we een gereduceerd tarief van €20.

Deze avond zal plaatsvinden op vrijdag 26 oktober en zal beginnen vanaf 20:30. Dus meld je snel aan als vriend van HVB en schrijf 26 oktober in je agenda.

De aanmeldformulieren zijn te vinden in de kantine waar ze ook ingeleverd kunnen worden. Klik hier voor een digitaal inschrijfformulier. De ingevulde formulieren kun je inleveren bij Bart Holleman, Marcel Beurskens, Ivo Fieten en Sjoerd van den Nieuwenhof. De ingevulde aanmeldformulieren kunnen ook gemaild worden naar zoef@hvblerick.nl.